Χειρουργική Στόματος

Μέρος της καθημερινής οδοντιατρικής αποτελούν πλέον οι χειρουργικές παρεμβάσεις στη στοματική κοιλότητα. Μικροχειρουργικές επεμβάσεις λοιπόν όπως οι χειρουργικές εξαγωγές των φρονιμητών, είτε είναι ημιέγκλειστοι (έχουν μερικώς ανατείλει) είτε είναι έγκλειστοι (καθόλου ορατοί στο στόμα) πραγματοποιούνται στο ιατρείο μας σε συνεργασία με εξειδικευμένο στοματικό χειρουργό.

Οι τρίτοι γομφίοι (φρονιμήτες) συχνά λόγω έλλειψης χώρου στη στοματική κοιλότητα ή άλλων παραγόντων, δε μπορούν να ανατείλουν πλήρως και σε συνδυασμό με τη δυσκολία πρόσβασης για σωστή στοματική υγιεινή έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία φλεγμονής, οιδήματος και πόνου (περιστεφανίτιδα).

Ακόμα και σε φρονιμήτες που δεν είναι καθόλου ορατοί στο στόμα, λαμβάνοντας υπόψη την πανοραμική ακτινογραφία του ασθενούς μπορούμε να προβούμε στην αφαίρεση τους, κατά περίπτωση, για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

Επιπρόσθετα, επεμβάσεις όπως οστικά μοσχεύματα, αφαίρεση κύστεων , ακρορριζεκτομή, χαλινεκτομή, ανοικτή και κλειστή ανύψωση ιγμορείου και άλλες, πραγματοποιούνται στο ιατρείο μας σε συνεργασία με ειδικό στοματικό χειρουργό.

Κλείστε Ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε μαζί μας ή για να επισκεφθείτε το ιατρείο μας.

 

Αποστολή Μηνύματος