Οδοντιατρικό Μικροσκόπιο & Laser

Το οδοντιατρικό μικροσκόπιο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού του ιατρείου μας από την έναρξη του.

Με τη βοήθεια της μεγέθυνσης που προσφέρει καταφέρνουμε να έχουμε ορατότητα σε περιοχές δυσπρόσιτες και μη ορατές με γυμνό μάτι μέσα στη στοματική κοιλότητα καθώς και σε τμήματα του δοντιού όπου υπό άλλες προϋποθέσεις θα ήταν αδύνατο.

Επιπλέον, μας βοηθά να εντοπίζουμε τις βλάβες των δοντιών έγκαιρα, σε πρώιμο στάδιο, να διατυπώνουμε ασφαλέστερη διάγνωση, ώστε να καθορίσουμε και την ενδεδειγμένη θεραπεία.

Η χρήση του αφορά όλους τους τομείς της οδοντιατρικής μας πράξης, καθώς μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε από έναν άρτιο καθαρισμό δοντιών μέχρι την πλήρη αφαίρεση της τερηδόνας και την εύρεση και καθαρισμό των ριζικών σωλήνων στις ενδοδοντικές θεραπείες.

Το οδοντιατρικό laser αποτελεί επίσης σημαντική τεχνολογία για τη βελτίωση της ποιότητας των οδοντιατρικών μας υπηρεσιών.

Στην περιοδοντική θεραπεία συνεισφέρει καθοριστικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των μικροβίων, στοχεύοντας στην ταχύτερη επούλωση των περιοδοντικών ιστών, χωρίς την ανάγκη χειρουργικών επεμβάσεων.

Στον τομέα της ενδοδοντίας αποτελεί σημαντικό εργαλείο στην απολύμανση των ριζικών σωλήνων. Η χρήση του ωστόσο προεκτείνεται και στη λεύκανση καθώς και σε μικροχειρουργικές επεμβάσεις όπως ουλεκτομές, ουλοπλαστικές, χαλινεκτομές, διευκολύνοντας την αιμόσταση και προάγοντας την επούλωση, ακόμα και σε άφθες ή επιχείλιο έρπη.

Κλείστε Ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε μαζί μας ή για να επισκεφθείτε το ιατρείο μας.

 

Αποστολή Μηνύματος